Polisofficer blir viral sensation med en otrolig framträdande av nationalsången

interesting stories

Polisofficer blir viral sensation med en otrolig framträdande av nationalsången.
Efter hans fantastiska framträdande under nationalsången vid en herrbasketmatch blev polisofficer Carlton Smith från West Virginia University en internetfenomen.

Universitetsadministratörer närmade sig Smith med en brådskande begäran den 12 januari medan han var på tjänstgöring på WVU Coliseum. De behövde någon att framföra nationalsången bara fem minuter efter att den bokade sångaren blev försenad på grund av snö.

Officer Smith, som har varit med West Virginia University Police Department i fyra år, är känd för sin sångförmåga bland sina kollegor. Han är 28 år gammal. Faktum är att han tog sig hela vägen till Hollywood-rundan av “American Idol” för 13 år sedan.

Den oväntade begäran att uppträda inför Coliseum’s 14,000 åskådare kom som en överraskning för Smith, även om han inte var främmande för sådana situationer.

Beskrev händelsen på följande sätt: “De frågade om jag var Carlton och sa att de behövde en stor tjänst”, förtydligade Smith. Jag bad om ett glas vatten, och en cheerleader vänligen tog det till mig. Deras nästa steg var att leda mig till domstolen, där de instruerade mig att börja sjunga så snart mitt namn ropades upp.

Över 2 miljoner människor har sett Smiths framträdande på YouTube. När han inte är på jobbet håller Smith igång sin barndomshobby att sjunga i kyrkan genom att uppträda med ett band under öppna mikrofonkvällar. “Det är min passion”, erkände han.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Rate article